Vad spelar du i helgen? [Vecka 20 2019]

Swish! Nu är helgen här igen och snart är det måndag på nytt. Det gäller att passa på att spela innan helgens timmar tar slut och därför slänger vi oss direkt in i spelplanerna.

Själv tänker jag tillbringa den mesta tiden i skogen med min son och därför kanske det inte blir mycket till PlayStation-tid. Men om det nu skulle börja regna eller något, finns ju alltid Dark Souls: Remastered (10/10) eller Dark Souls III (10/10) att busa vidare i.

Jesper ninjar vidare

Är det du, min skugga? Eller är det en fiende?

Trots att jag har haft äran att recensera flera toppenspel under våren, dras jag hela tiden tillbaka till Sekiro: Shadows Die Twice (10/10). Igår klarade jag av en boss som jag har suttit fast på länge och nu har jag bara en boss kvar. Men först ska jag nöta alla färdigheter, då jag bestämt mig för att försöka ta platinatrofén.

På New Game+ kommer jag att kunna hoppa över ett stort antal valfria bossar för att snabbare hitta de sista sakerna som behövs för att städa upp i trofélistan.

Fredrik piskar monster

Vägg-kyckling. Kanske den godaste kycklingen?

Jag försöker damma av reflexerna och minnas hur jag bäst guidar Belmont-klanen igenom ett par olika Castlevania-spel. Vid första anblicken verkar Castlevania Anniversary Collection innehålla både bra och halvbra spel, men tiden får visa vad betyget blir.

Om det mot förmodan blir tid för lite mer spelande så tänkte jag försöka mig på att fortsätta med det helvrickade Super Time Force Ultra som vi PlayStation Plus-medlemmar fick gratis för ett bra tag sedan.

Jonny försöker behålla lugnet

En korv med mos och en burk läskeblask tack!

Den här helgen kommer jag att gasa runt i öknen och peppra busar i det rykande nya Rage 2. Det är lite drygt åtta år sedan jag gjorde detsamma i föregångaren Rage, så det ska bli intressant att se vad Avalanche Studios har kokat ihop till oss. Ni kan vänta er en recension av spelet någon gång under nästa vecka.

När hjärnan börjar bli mosig under de senare delarna av dygnet kommer jag eventuellt även klämma in några rundor Overwatch eller rensa bygden från råttor och annat avskum i Warhammer:Vermintide 2.

Vad spelar du i helgen?

6 kommentarer
 1. Thomas Thomas
  • Thomas Thomas
   • Martin Svennberg Martin Svennberg
    • Thomas Thomas
    • Thomas Thomas
 2. Thomas Thomas

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.