Vad spelar du i helgen? [Vecka 18 2019]

Första helgen i maj är här och den känns lite lustigt eftersom helgdagen mitt i veckan kändes som en lördag. Eftersom vädret har backat några steg och nu befinner sig i någon slags tidig vår, passar det ju bra att tillbringa helgen inomhus.

I redaktionen spelas en del titlar för recension och några av dem tänkte vi avslöja nu, men som vanligt är vi mer intresserade av vad just du spelar.

Jesper slipar på taktiken

Du ska klappa hunden, inte klappa till den!

Jag spelar det taktiska rollspelet Fell Seal: Arbiter’s Mark med avsikt att recensera det, och det blir mitt fokus sett till helgens spelande.

Sen sitter jag fast på en bossfajt i Sekiro: Shadows Die Twice (10/10) och vill gärna finslipa min taktik och mitt genomförande där också. Det finns verkligen inga genvägar utan det handlar helt enkelt om att träna och göra rätt för att lyckas vinna i den striden. Precis som vanligt i From Softwares alster lönar det sig med tålamod, men här bestraffas jag oerhört hårt för varje misstag och oftast är de förödande och jag får börja om.

Jag kommer även att fortsätta Gloomhaven-kampanjen med några vänner utanför PlayStation-spelandet och vidhåller att det kanske är det bästa brädspelet någonsin.

Martin blandar postdystopiska drinkar

Om jag skulle berätta att spelet är gjort i Venezuela, skulle du inte tro mig…

Jag har legat på latsidan när det kommer till spelande överlag ett tag nu. Men när en så klockren titel som VA-11 HALL-A: Cyberpunk Bartender Action släpps loss, kunde jag inte motstå frestelsen.

Jag kommer därför att tillbringa speltiden under helgen med att blanda drinkar, frossa i cyberpunk och njuta av anime-inspirerad grafik. Till fullo!

Johan protesterar högljutt

Nyligen släpptes det nyversioner av de tre första spelen i den populära advokatspelserien Ace Attorney, och eftersom jag missade dessa verk när de ursprungligen släpptes är det förstås ett ypperligt läge att rätta till detta.

Utöver rättegångar och mysterier kommer jag även att köra vidare på mina JRPG-projekt, och det ser faktiskt ut som att jag börjar närma mig slutet på Chrono Trigger.

Men nu till den viktigaste frågan. Vad spelar du i helgen?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.