Vad spelar du i helgen? [Vecka 17 2019]

Ännu en helg i varmvårens tecken är i antågande. Och även om det är alldeles för torrt ute, känns det skönt att inte behöva klä på sig dunjacka varje gång det är dags att gå ut.

Veckan har bjudit på en hel del recensioner här på bloggen där stortiteln Days Gone (8/10) har kämpat mot mindre, mer nischade verk såsom Ghost Giant (8/10) och Trüberbrook (6/10). Hur ser dina planer ut, blir det något spelande under ledigheten?

Jonny delar ut blåtiror

– Vem kallar du smilfink!?

Det har varit en tuff arbetsvecka, och vad lugnar nerverna bättre än att att slå folk på truten hela helgen? Virtuellt då alltså. Det var längesen jag gav mig in i Mortal Kombats våldsamma värld, vilket gör det intressant att se vad knogmackorna går för den här gången när jag tar mig an det senaste spelet i serien: Mortal Kombat 11. Jag vill inte avslöja för mycket, men för den nyfikne kan jag fresta med en färsk recension av spelet i början av nästa vecka. Håll därför ögonen öppna och ha en trevlig helg!

Martin tar försiktiga steg baklänges

Så…vi möts igen!

Jag kommer förmodligen inte att spela så mycket i helgen då det finns mängder av annat som pockar på min uppmärksamhet. Men självklart blir det några timmar framför min PlayStation 4 i alla fall. Dark Souls: Remastered (10/10) har jag återvänt till där jag kör igenom spelet med en eldkastande karaktär byggd kring smidighet (DEX).

Johan jonglerar alldeles för långa spel

Ångesten blev påfallande stor när jag gav mig in på detta sidospår i Persona 3.

Jag har tidigare nämnt att jag har trillat ned i ett hål fyllt med japanska rollspel, och det ser inte ut som att jag kommer att ta mig ur detta på ett tag än. Final Fantasy X, Persona 3 FES och Chrono Trigger varvas friskt, då jag missade dessa titlar när det begav sig. Det gäller bara att blunda för alla nya, intressanta spel som släpps ett tag till, så att jag kan få bukt med dessa kolossala projekt…

Vad spelar du i helgen?

2 kommentarer
  1. Thomas Thomas
  2. Jesper Pettersson Jesper Pettersson

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.