Vad spelar du i helgen? [Vecka 13 2023]

Tiden går fort och årets tredje månad jobbar på sista versen. På sätt och vis tajmar den kommande månaden det hela väldigt bra och vi får nöjet att inleda april med en purfärsk helg. För oss på redaktionen skulle det vara snudd på tjänstefel att inte använda detta gyllene tillfälle till att hänga i spelens värld, och kanske känner du det samma? Söker du inspiration kan vi hjälpa dig med detta, för nedan hittar du våra planer för helgen.

Johan roar sig med glorifierad brännboll

Så länge jag håller handen i handsken kommer ingen att märka att jag glömde bollen hemma.

Även om jag inte är världens största fan av baseball lyckades sporten så smått få klorna i mig i höstas och jag började se ett gäng matcher i slutspelet. Nästa naturliga steg är därför att ge mig på att försöka recensera MLB The Show 23, vilket är en något utmanande uppgift med tanke på min korta erfarenhet. Det ska dock bli kul att fördjupa sig i spelet och se hur pass enkelt det är att sätta sig in i.

Jag har även huggit tag i PC-versionen av The Last of Us Part 1, vilket är ett spel jag har betydligt mer erfarenhet av. Recension av båda dessa titlar kommer du att kunna läsa inom en snar framtid.

Jonny jobbar på lager

”Jungle”, varför påminner det företagsnamnet om något?

Den kommande helgen är helt tom för min del, något som passar bra då jag har flera recensionsspel att fylla den med. Det av spelen som sticker ut mest är det intressanta ”The Last Worker” vars tema och upplägg är som en kavalkad av vassa samhällskommentarer. Det är inte så ofta man ser sånt i spelens värld, så man kan lugnt säga att mitt intresse är på topp.

Fredrik brygger kaffe

Kaffe är troligtvis inte nyttigt för katter, men lite skummad mjölk kanske går an?

Efter en lång och hektisk jobbvecka ser jag fram emot helg och möjligheten att vila upp sig lite. Passande nog dök det upp ett recensionsexemplar av Coffee Talk 2: Hibiscus and Butterfly. Så det är dags att damma av kaffekunskaperna och försöka lista ut vad mina stammisars favoritdrycker är. Får jag lite tid över tänkte jag fortsätta agera tekniker i Not for Broadcast och se till att växla till de allra mest smickrande kameravinklarna fån kontrollrummet hos en TV-kanal.

Vad tänker du spela i helgen?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.