Vad spelar du i helgen? [Vecka 10 2023]

”Aah, äntligen fredag.” tänker du kanske just i detta nu. Vi på redaktionen tänker detsamma och blickar fram mot några sköna dagar med mycket tid framför spelkonsolen.

Veckan har varit intensiv med ett gäng färska recensioner som resultat, så om du går i tankarna att köpa en PS VR2 (eller kanske redan har införskaffat en) borde du slänga ett extra öga på dessa. Med helgen kommer såklart redaktionens spelplaner, och dessa får du läsa om nedan.

Johan paddlar motströms

Lyckligtvis kan inte VR skildra temperaturer… än…

Denna helg kommer förmodligen att vara den där jag blir klar med den initiala vågen av VR-recensioner, och det är Kayak VR: Mirage som fortfarande är på tapeten. Den har tagit lite extra tid, dels eftersom jag har haft lite dåligt med speltid, men det har dessutom orsakat betydligt mer träningsvärk än vad jag förväntade mig. Det säger visserligen mer om min fysiska form än om spelet i sig…

Jag kanske doppar tårna i Wo Long: Fallen Dynasty också om tiden tillåter, men det har ju sin beskärda del av utmaningar detta också.

Fredrik dekorerar ett terrarium

Det är viktigt att inte kasta sten i glashus.

Jag har plockat på mig en kod till spelet med den mest komplicerade titeln på länge – nämligen void* tRrLM2(); //Void Terrarium 2. Det är en rak uppföljare till void tRrLM(); //Void Terrarium (8/10) och fortsätter berättelsen om Robbie och Toriko, men i svårare och svårare tider. Det märks att utvecklarna velat dra upp tempot och konsekvenserna lite mer dock, då en av de första sakerna som händer Toriko är att hon tappar en arm och ett ben. Skulle jag få lite tid över kommer jag fortsätta mina äventyr i VR med Gran Turismo 7 eller Resident Evil Village.

Jesper fortsätter i samma spår

Vem hade trott att luftgitarr skulle göra comeback i VR?

Det blir lite repetition den här helgen då jag fortfarande inte känner mig klar med vare sig Unplugged – Air Guitar eller The Legend of Heroes: Trails to Azure. Jag hoppas kunna få många speltimmar med de två recensionsprojekten den här helgen och ni kan vänta er recensioner inom kort.

Det är tveksamt om jag kommer att ha tid för fler spel, men om det skulle bli så, så har jag skapat ett ark med prioriteringar över alla mina spel på skämshögen och Road 96 (9/10) ligger överst just nu.

Vad tänker du spela i helgen?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.