Vad spelar du i helgen? [Vecka 10 2015]

Det har sannerligen varit en rivstart på månaden, med många intressanta och högkvalitativa spelsläpp och vi har ändå knappt skrapat på ytan. Utöver alla nya spel som släpptes denna vecka fick vi även ta del av en riktigt bra uppdatering av PlayStation Plus-förmånerna. Redaktionen har fullt upp på recensionsfronten och laddar upp inför en trevlig spelhelg.

Johan befinner sig i en svartvit mardröm

c15503cd-c9c8-4f0b-9125-38944adf653c-white-night-ps4-review-a-classic-survival-horror[1]

Det är något speciellt att skrubba golvet i månljuset.

I helgen kommer jag huvudsakligen att spela White Night som släpptes nu tidigare i veckan. Det är ett spel som inspirerats av designen från klassiska skräckspel som Resident Evil, Silent Hill och Alone in the Dark, men som använder en smart grafisk stil som stämningshöjare. Hittills har spelet varit en väldigt positiv överraskning, men mer om detta kan du läsa om i min recension nästa vecka.

Passande nog har jag även fått in ett exemplar av headsetet Polk Striker P1, som jag testar samtidigt. Mina intryck av detta headset kommer också att dyka upp inom kort.

Martin äventyrar vidare med de kriminella flickorna

Ran tycker om varma sommardagar i parken också, som ett komplement till monsterutrotning

Ran tycker om varma sommardagar i parken också, som ett komplement till monsterutrotning

Även om jag redan har klarat spelet och recenserat det, återvänder jag gärna till Criminal Girls: Invite Only (7/10) eftersom det finns mycket kvar att göra. Första omgångarna handlar om att uppgradera karaktärerna till riddare och klå slutbossen en gång till. Nu har jag bara fem gånger kvar innan jag kan lägga det projektet åt sidan och fortsätta några våningar till innan min platinumtrofé.

Jag kommer även att försöka spela så mycket som möjligt av Oreshika: Tainted Bloodlines. Hittills är spelet makalöst vackert och bjuder på många återbesök i grottor och palats. Jag hoppas att helgens spelande räcker för att jag ska kunna påbörja recensionen under veckan som kommer!

Det är våra planer för helgen – men vad ska du spela?

8 kommentarer
 1. Quint Quint
  • Thomas Thomas
   • Quint Quint
  • SonicTheFudgehog SonicTheFudgehog
 2. Thomas Thomas
 3. motz motz
 4. Macce_1
 5. SonicTheFudgehog SonicTheFudgehog

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.