Nytt på PlayStation Store [Vecka 48 2013]

Det är en fullastad uppdatering på PS Store den här veckan, inte minst med alla lanseringstitlarna till PlayStation 4. Men som kompensation för lång och trogen tjänst får den gamla räven PS3 kärlek också i form av bland annat en Batman-trio. Och så kommer de nya PS Plus-spelen!

I PS Plus-prenumeranternas samling ryms det den här gången blir det också ett par PS4-titlar i form av den sidskrollande skjutaren Resogun och noiräventyret Contrast. Inte de största av lanseringstitlarna kanske, men en trevlig bonus för de betalande medlemmarna.

PS Plus till PS4:

PS Plus till PS3:

PS Plus till Vita:

Batman Arkham Collection

Bland de nya spelen som dykt upp för nedladdning är det superhjältarna som utmärker sig. Batman: Arkham Collection (PS3) innehåller alla läderlappens tre hyllade äventyr, och även om prislapp ligger strax över 600 kronor känns det hyfsat rimligt med tanke på att nysläppta Arkham Origins ingår.

Superhjältetemat fortsätter med Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition (PS3/Vita), som bland annat fått sex nya karaktärer sen det släpptes i våras. Och Young Justice: Legacy (PS3) kanske också kan räknas in i den kategorin?

Nya digitala släpp till PS3:

Nya demospel till PS3:

Nya digitala släpp till PS Vita:

Kommer du att köpa något av de här spelen? 

6 kommentarer
 1. SonicTheFudgehog SonicTheFudgehog
  • Fredrik Johansson Fredrik Johansson
   • Kristoffer Nyrén Kristoffer Nyrén
    • SonicTheFudgehog SonicTheFudgehog
 2. Mac_da_man
  • Simon Campanello Simon Campanello

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.