Julhälsningar från redaktionen

Vi har nu tagit oss igenom ännu ett spelår, och det har varit kantat med massor av härliga upplevelser. Innan vi på redaktionen tar och unnar oss en välbehövlig julledighet tänkte jag passa på att informera lite om vad som sker under mellandagarna.

Det kommer troligtvis inte att finnas någon nyhetsbevakning eller dylikt, men å andra sidan sker det sällan något banbrytande under jul och nyår heller. Det betyder dock inte att det saknas anledningar att besöka PSbloggen, för vi kommer ju i vanlig ordning fokusera på våra spännande årslistor. Här kommer vi att lyfta fram flera av årets stora spelhändelser, samt blicka fram mot vad 2017 har att erbjuda.

Glöm inte bort att du fortfarande kan skicka in ditt bidrag till jultävlingen fram till midnatt, för du vill väl se till att du får många speljulklappar? Vi kommer att utse de tre vinnarna under mellandagarna, men jag kan inte lova att alla priser kommer att dyka upp hos respektive vinnare innan nyår. Även våra leverantörer och sponsorer har julledigt tydligen! Vi ska dock försöka få ut allt så fort som bara möjligt.

Avslutningsvis vill jag och övriga redaktionen tacka alla läsare för detta fantastiska år. Det är ni som är drivkraften som får oss att fortsätta skriva och analysera. Vi strävar efter fortsatt utveckling, för att på så vis erbjuda er ännu mer av det goda, och 2017 ser ut att bli ett fantastiskt år på spelfronten. Bara första kvartalet är fullsmockat med godbitar som kommer att få min redan ohanterbara skämshög att nå oanade höjder.

Vi på PSbloggen önskar alla en riktigt god jul och ett gott nytt år. Nu laddar vi för 2017!

3 kommentarer
  1. Macke86
  2. Thomas Thomas
    • Johan Lindros Johan Lindros

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.