Månadens PlayStation Plus-spel [Februari 2022]

Den kommande månaden kommer vi som sitter på ett PS Plus-abonnemang få en intressant mix av gratis spel att underhålla oss med. I vanlig ordning är det många olika smaker man försöker tillfredsställa, så mixen blir därefter. Trots att det är en månad med flera tunga spelsläpp kan det ju faktiskt vara så att man inte är särskilt intresserad av att spela just dem. Så vad ger PlayStation Plus oss för alternativ?

Först ut har vi Borderlands-spinoffen Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-Shot Adventure, ett spel som inte bara kan stoltsera med ett löjligt långt namn utan även är ett röjigt äventyr berättat genom en av seriens mest minnesvärda karaktärer. Spelet var ursprungligen en rollspelsdoftande expansion till Borderlands 2 för snart 10 år sen, men nu är det alltså dags för den hyllade upplevelsen igen i fristående form!

Eftersom det troligtvis var ett tag sedan de flesta av oss var på ett nöjesfält med gott samvete passar det bra att vi erbjuds ett digitalt substitut i Planet Coaster: Console Edition. Som du kanske redan har räknat ut handlar det om att bygga och förvalta ett nöjesfält med alla kluriga situationer detta för med sig.

Sist men definitivt störst och svettigast har vi EA Sports UFC 4. Mixed martial arts för dig som tycker om att både ta emot och dela ut digitala knogmackor i ringar runtom i världen. Med en enorm mängd spelbara slagskämpar, onlinematcher och karriärläge finns det att göra.

Nytt på PS Plus 1/2

  • Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-Shot Adventure (PS4/PS5)
  • Planet Coaster: Console Edition (PS5)
  • EA Sports UFC 4

Lämnar PS Plus 1/2

  • Deep Rock Galactic (PS4/PS5)
  • Dirt 5 (PS4/PS5)
  • Persona 5 Strikers (PS4)

Vad ser du mest fram emot att spela?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.