Wattam ser galet och underhållande ut

Har du saknat den speciella form av surrealism och galenskap som Katamari-spelen levererar? Då har du förmodligen något att se fram emot nästa år när Wattam dyker upp till PlayStation 4. Efter förra årets korta trailer som släpptes under PlayStation Experience var mycket oklart kring Keita Takahashis nya verk, men nu börjar vi få en lite mer konkret bild av vad spelet handlar om.

Efter en stor explosion har medborgarna i Wattam spritts runt om i världen, och det är upp till dig som borgmästare att återfinna och återförena dem. Detta gör du såklart på allehanda märkliga vis eftersom det här kommer från Katamari-skaparens skruvade hjärna.

Den grafiska stilen i spelet är något som verkligen står ut i mängden för mig och får mig att se fram emot lanseringen nästa år. Sprakande färger och härlig musik kan få detta spel att verkligen sticka ut i mängden. Katamari-spelen klickade visserligen aldrig riktigt för mig personligen, men trailern för Wattam ger mig förhoppningar om att det är lite mer strukturerat.

Vad tycker du om den nya Wattam-trailern?

Ett svar
  1. Martin Svennberg Martin Svennberg

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.