Wasteland 2 får släppdatum och trailer

Denna höst är verkligen en fest för alla som älskar postapokalyps. Inte nog med att vi har fått ta del av en välgjord tolkning av Mad Max (8/10), vi har även ett av årets mest omfattande spelsläpp som väntar på oss i november i form av Fallout 4. Som om inte detta var nog kommer vi dessutom att kunna spela Wasteland 2 på PlayStation 4 redan den 16 oktober, vilket innebär en fantastisk uppvärmning inför Fallout 4.

Originalspelet släpptes redan 1988 och är i grund och botten inspirationen till den fantastiska Fallout-serien. Denna uppföljare som såg dagsljus redan förra hösten på PC är resultatet av en lyckad Kickstarter-kampanj och ett återvändande till den mer klassiska stilen som känns igen från de två första Fallout-spelen.

Turordningsbaserade strider och tuffa beslut är stora grundläggande element och det ska bli intressant att se om de lyckas bibehålla komplexiteten av PC-versionen även i denna konsolportning. Jag hoppas verkligen på det bästa med tanke på att XCOM: Enemy Unknown faktiskt fungerade riktigt bra med handkontroll, och detta är inte helt olikt rent spelmekaniskt.

Ser du också fram emot den radioaktiva ödemarken i Wasteland 2?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.