The Technomancer har fått ett släppdatum

Franska utvecklarna Spiders är ett litet mysterium som alltid lyckas fånga mitt intresse, trots att deras spel ofta är buggiga och haltande. De har dock alltid intressanta idéer, både ur designperspektiv och spelmekanik, och deras nya verk The Technomancer är inget undantag. I detta actionrollspel skildras en science fiction-miljö där du får spela som just en Technomancer, vilket är en person som har förmågan att manipulera elektricitet.

Berättelsedetaljerna är få i dagsläget, men det hela utspelar sig på Mars där Technomancern Zachariah är på rymmen från en hemlig polisstyrka.

I en ganska matig trailer visar utvecklarna upp stridssystemet, som ser ut att påminna en del om det som erbjöds i Bound by Flame (5/10)men förhoppningsvis med några finputsningar med tanke på att det inte var helt felfritt. Vi får även se en hel del intressanta miljöer och fiender som bådar gott när det gäller omväxling. Blir detta spelet då Spiders lyckas få ordning på både idéer och genomförande? Detta återstår att se, men jag är oavsett ganska nyfiken på vad The Technomancer har att erbjuda när det släpps den 21 juni.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.