Nya detaljer om OlliOlli 2: Welcome to Olliwood

Det dröjde ett bra tag innan jag tog chansen och köpte OlliOlli, mest på grund av de första intrycken jag fick av spelet när jag testade det på Gamescom 2013. Det var vid tillfället väldigt opolerat och svårt att greppa, samt att det inte riktigt är ett spel som passar för en snabb spelsession på ett smockfullt mässgolv.

När jag köpte det för några veckor sedan klickade det till slut för mig och jag blev helsåld på det härliga konceptet. Trots att det är ett tvådimensionellt spel tilltalar det verkligen den delen av mig som tillbringade alldeles för många timmar med de gamla Tony Hawk-spelen.

Nu närmar sig uppföljaren med stormsteg och med nyheter som manuals och reverts påminner det mig om utvecklingen som skedde i den tidigare nämnda Tony Hawk-serien. Den nya trailern visar upp lite av hur dessa nya funktioner ser ut i praktiken samt ger ett härligt smakprov på de nya galna banorna och ett ganska trevligt soundtrack. Det är helt klart ett av de Vita-spel jag ser fram emot mest detta år.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.