Nya detaljer om expansionerna till Hatsune Miku: Project Diva f 2nd

Den 21 november släpps äntligen Hatsune Miku: Project Diva f 2nd i Europa och förutom att SEGA har lagt till engelska undertexter till låtarna så kan vocaloidfantasten idag glädjas över ytterligare en trevlig nyhet. På den europeiska PlayStation-bloggen kan vi idag läsa att de tilläggspaket som finns att köpa och ladda ned i Japan även kommer till Europa.

Från och med den 9 december kan spelare som redan klarat av alla sånger se fram emot att spendera pengar på fler låtar och snyggare kläder till Miku och alla hennes vänner.

50 euro för alla kläder inklusive Len i björndräkt? Förbokat!

50 euro för alla kläder inklusive Len i björndräkt? Förbokat!

Priserna är för närvarande 1,49 euro per kostympaket och 2,49 euro för separata sånger. Det finns även ett paket för att ändra utseendet på användargränssnittet som kostar 0,75 euro, men detta är dock gratis under drygt en månad. Om du vill ha allt material kan du istället betala en klumpsumma som då kostar 24,99 euro för sångerna och 49,99 euro för kostymerna. De svenska priserna är ännu inte kända.

Allt extramaterial som köps kan användas både på PlayStation Vita och PlayStation 3 – jag kommer definitivt spendera en hel del av min spelbudget på Hatsune Miku i vinter men frågan är:

Vilka kläder kommer du att köpa?

12 kommentarer
  1. Thomas Thomas
  2. Martin Svennberg Martin Svennberg
  3. Thomas Thomas
  4. Martin Svennberg Martin Svennberg
  5. Thomas Thomas
    • Martin Svennberg Martin Svennberg
  6. Thomas Thomas

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.