Not a Hero kommer till PlayStation 4 nästa månad

Spelbranschen har frambringat många galna karaktärer genom åren, men Bunnylord i det Roll7-utvecklade Not a Hero är förmodligen en av de mer fascinerande. Bunnylord är en lilafärgad kanin från framtiden som har rest tillbaka till vår tid för att bli vald till borgmästare, som i sin tur ska leda till att han kan förhindra världens undergång. Låter väl helt naturligt?

Bunnylord behöver dock din hjälp för att vinna valet, och du behöver visa folket varför han ska bli borgmästare. Detta gör du genom att handgripligen ta hand om stadens brottslingar på mer eller mindre våldsamma vis. Oftast mer.

Denna tvådimensionella skjutare har en lyckad PC-lansering bakom sig under förra året och lever mycket på snabb action, charmig pixelgrafik och skruvad humor. Det bästa av allt är att vi inte behöver vänta speciellt länge innan vi kan få tag i spelet, som släpps redan den 2 februari. Tyvärr har den planerade PlayStation Vita-versionen blivit slopad av tekniska skäl som de inte lyckades lösa, men jag kommer definitivt att plocka upp detta till PS4 när det släpps. Rösta på Bunnylord!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.