Nästa vecka är det dags för Paris Games Week

Som bekant beslöt ju Sony sig för att hoppa över den traditionella presskonferensen under Gamescom i Köln eftersom det ansågs att mässan hölls lite för nära intill årets E3-mässa. Som kompensation får vi istället se denna presentation på tisdag nästa vecka när Paris Games Week går av stapeln, och enligt Worldwide Studios-chefen Shuhei Yoshida kan vi förvänta oss en presskonferens som motsvarar storleken på den vi fick ta del av under förra årets Gamescom.

Vad Sony kommer att visa upp är ännu oklart, men det är väl ingen högoddsare att Quantic Dream får äran att avtäcka sitt nya projekt nu när de har strålkastarna på sig på hemmaplan och allt. Det har varit ganska tyst om studion sedan de visade upp teknologidemon The Dark Sorcerer på E3-mässan 2013, men jag misstänker att de är redo att visa upp vad de har jobbat på sedan dess. Detta kommer säkert att paras ihop med ett släppdatum för de omtalade PS4-versionerna av Heavy Rain och Beyond: Two Souls, som jag verkligen ser fram emot.

Utöver detta vill jag gärna se lite mer av det mycket lovande Horizon: Zero Dawn som vi fick se glimtar av under årets E3-mässa, men risken finns att de kommer att hålla detta till PlayStation Experience i december istället. Gamescom-konferensen brukar vara känd för presentation av mindre spel som visar sig vara väldigt trevliga överraskningar, och jag hoppas på en hel del sådant under Paris Games Week också. Presentationen kan du se på tisdag nästa vecka klockan 17.45 på PlayStations officiella kanaler på YouTube, Twitch eller via PlayStation-bloggen.

Vad ser du fram emot att se?

Ett svar
  1. Thomas Thomas

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.