Infinite Minigolf släpps i vår

Zen Studios är kanske mest kända för sina fantasifulla flipperspelsbord till Zen Pinball och Zen Pinball 2, men faktum är att de redan under PlayStation 3-eran släppte ett ganska uppskattat minigolfspel också; Planet Minigolf.

Nu vill utvecklaren återigen slå ett slag för denna ädla sport som i verkligt format ofta är anledningen till släktfejder och böjda klubbor. Runt hörnet lurar nämligen deras senaste verk som de kallar Infinite Minigolf; ett spel som verkar fokusera på online-lägen av alla dess slag.

Förutom att du kan spela mot sju andra spelare via PlayStation Network, finns även ett läge för att skapa egna, galna verk och publicera dem så att andra minigolfentusiaster runtom i världen kan ta del av dem. I filmen går det att se exempel på hur du kan skapa nya, fräscha banor och vi får även glimtar av Zen Studios hjältar där till exempel Sir Gareth från Castle Storm agerar hinder.

Om du har ett PlayStation VR kan du glädjas åt att titeln är spelbar även med Sonys headset. Just nu vet vi vare sig pris eller exakt datum för när spelet släpps, men förhoppningsvis blir det snart!

Ser du fram emot att böja golfklubbor i VR?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.