Första spelsekvenserna från Final Fantasy VII Remake

Under förra årets PlayStation Experience genomförde Square Enix något som kan jämföras med beteendet från ett forumtroll när de tillkännagav en nyversion av det älskade Final Fantasy VII, men då visade det sig vara en portning av den gamla PC-versionen.

På E3-mässan i somras fick dock alla fans vad de längtat så länge efter, nämligen en bekräftelse på en riktig nyversion av detta klassiska japanska rollspel. Då fick vi bara en kort trailer som egentligen bara visade små sekvenser utan någon känsla av hur helheten ser ut, men detta är nu åtgärdat. Square Enix anlände till PlayStation Experience med en ganska matig trailer som gav mersmak.

Att döma av klippet som visades upp är denna nyversion ett otroligt ambitiöst projekt, med tanke på hur stort Final Fantasy VII är. Min första tanke var att om allt kommer att se lika vackert ut som i trailern kommer vi absolut inte att se detta spel någon gång snart, och definitivt inte under 2016. Det vill säga om inte Square Enix har haft ett hemligt utvecklingsteam på några hundra personer undangömda i en bunker någonstans de senaste två åren.

I relaterade nyheter tillkännagavs det under presentationen att PC-portningen som ursprungligen visades upp förra året nu är tillgänglig på PlayStation Store, om du inte orkar vänta till finversionen är klar.

2 kommentarer
  1. motz motz
  2. Kristoffer Nyrén Krille

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.