Tävling: PSbloggen fyller 200!

Okej, det kanske låter lite mer dramatiskt än vad det är, men i och med Fredriks recension av Until Dawn (9/10) har vi på PSbloggen faktiskt hunnit med att publicera 200 recensioner sedan vi drog igång verksamheten i november 2013. Detta är vi förstås väldigt stolta över och vill därför passa på att fira tillsammans med våra fantastiska läsare, det är ju trots allt ni som driver oss att kontinuerligt bli bättre.

Passande nog kommer vi att lotta ut ett exemplar av spelet som ligger som grund till vårt jubileum, nämligen Until Dawn, som är ett riktigt lystmäte för alla skräckfans. Tror du att du har vad som krävs för att hjälpa dessa vettlösa tonåringar att överleva en utmaningsfylld natt i en isolerad stuga uppe i bergen?

För att få chansen att vinna detta eminenta pris vill vi gärna läsa om ditt absolut mest skrämmande spelminne, och det behöver inte nödvändigtvis handla om spel på PlayStation-plattformar. I kommentarfältet nedan är det med andra ord fritt fram att tala ut om dina mest traumatiska spelögonblick, hur de påverkade dig och varför inte en kort motivering om varför just du är en värdig vinnare av ett exemplar av Until Dawn. Vem vet, vi kanske till och med lyckas skaka fram ett tröstpris till andraplatsen!

Du har till och med tisdagen den 8 september på dig att fängsla oss med din berättelse, därefter kommer vi att utse den värdiga vinnaren.

PSbloggens redaktion agerar jury och kommer i samråd att utse den lyckliga vinnaren – priset tillhandahålls av PlayStation Sverige.

10 kommentarer
  1. Macke86
    • macke86
  2. Billy
  3. Xareena
  4. Micke Andersson
  5. SpeLinnea
  6. Alestes Alestes
  7. motz motz
  8. Macce_1
  9. Andy

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.