PSbloggen gästade Nordisk Speldag 2019

I helgen som var, anordnade Halmstads stadsbibliotek Nordisk Speldag; ett evenemang kopplat till Nordic Game Week vars syfte är att lyfta fram intresset för olika sorters spel. Som skribent på PSbloggen och hemmahörande i Halmstadtrakten blev jag inbjuden att delta.

Eftersom biblioteket har den fantastiska möjligheten att hyra ut spel till sina besökare beslöt jag mig bland annat att bidra till detta genom att ge personliga tips på spel ur deras samling. Resultatet blev ett antal kortare videor som lades upp på bibliotekets sociala medier dagarna innan evenemanget som en form av nedräkning. Mitt urval finns att skåda på Facebook-sidan Biblioteken i Halmstad och även på deras instagram.

Jag kan locka med att det tipsas om ett potpurri av skräckspel, pusselspel, plattformshoppande och strategi, så surfa in och kolla!

Under evenemanget gästade jag även poddgänget i As we level up när de sände radio från tillställningen. Vi talade om allt ifrån vad Death Stranding egentligen handlar om, vilka förväntningar som finns på den kommande konsolgenerationen, spelsläpp vi ser fram emot och mycket mer. Vill du höra detta och se bilder från tillfället så går även det att klicka sig in på via deras sociala medier.

Nordiska speldagen gör comeback igen nästa år och förhoppningsvis finns vi från PSbloggen på plats även då.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.