Chefredaktörens utmaning [Vecka 9]

Stiltje är nog ett ord som passar bra in på min gångna spelvecka. En seglivad förkylning har satt alla möjliga käppar i hjulen, och faktum är att det enda som jag har spelat är Tom Clancy’s The Division under speltesten som jag deltog i. Jag har förvisso avklarat kampanjen i spelet, men kan tyvärr inte räkna med det i utmaningen eftersom jag körde igenom det en gång i förra året också.

Energinivåerna är dock på väg tillbaka och jag sitter för närvarande med två recensionsprojekt som jag förväntar mig att bli klar med under nästa vecka. Detta borde få fart på mina framsteg i utmaningen igen, så att jag inte börjar halka efter i schemat.

Utöver mina recensioner har jag fortfarande en platinumtrofé i sikte i Diablo III: Reaper of Souls (9/10), även om den fortfarande är på horisonten. Det är dock ett väldigt bra spel att plocka upp när jag halkar efter i podcastarna jag brukar lyssna på, eftersom spelet inte kräver att jag har ljudet på. Jag kan istället koppla in autopiloten och lyssna på intressanta diskussioner medan jag slaktar horder av monster och demoner till den eftertraktade trofén slutligen plingar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.