Chefredaktörens utmaning [Vecka 33]

Åtskilliga timmar har tillbringats vid både min PlayStation 4 och Vita denna vecka, men trots detta har jag jag ändå inte kunnat bocka av något spel på listan. Förklaringen till detta är dock ganska enkel, med tanke på att båda spelen som jag har sysselsatt mig med är ganska omfattande rollspel.

Först och främst har jag börjat nå vad jag misstänker är slutspurten i Persona 4 Golden, efter blygsamma 60 speltimmar. Det mesta känns uppklarat i berättelsen, men jag har fortfarande ett par månader kvar på kalendern i spelet och troligtvis någon tur till TV-världen kvar.

Mitt andra projekt, som jag har tillbringat större delen av min lediga tid med de senaste dagarna är Deus Ex: Mankind Divided. Embargot för spelet lyfter klockan 15.00 idag, men min recension kommer att dröja till nästa vecka eftersom det är ett ganska tidskrävande spel. I synnerhet om du är som jag och inte riktigt klarar att gå vidare innan uppdragsloggen är tom, samt har svårt att lämna rum outforskade.

När jag väl blir klar med dessa mastodontspel är vi i princip inne i spelhöstens begynnelse, och då får jag verkligen se till att vara effektiv för att inte halka efter i utmaningen.

Kommentera