Chefredaktörens utmaning [Vecka 30]

Det har onekligen varit en intensiv spelperiod för mig sedan förra fredagen, vilket har resulterat i tre recensioner denna vecka och en fjärde på gång i början av nästa. Det har bjudits på allt från nya uppdrag i Hitman till undermålig vattenskoterracing och sidorullande actionspel med svordomsframkallande svårighetsgrad.

Jag håller även på med Tricky Towers som är ett av spelen som kommer att dyka upp bland PlayStation Plus-förmånerna nästa vecka. Egentligen har jag spelat det tillräckligt mycket för att ha en informerad åsikt om det mesta av spelet, men eftersom det har varit smått omöjligt att hitta andra spelare att möta i tävlingsläget online har jag avvaktat med den slutgiltiga recensionen till jag har mer kött på benen.

Trots allt spelande har det inte resulterat i några nya spel som jag kan bocka av på min utmaningslista, men jag känner att det kommer att ändras snart. Mycket av min övriga speltid har hänsynslöst slukats av Persona 4 Golden som jag nu är cirka 40 timmar in i. Jag trodde att mina JRPG-dagar var över eftersom jag inte har haft tålamodet med vissa av de egenheter som återfinns i spelmekaniken i denna genre, men jag behövde helt enkelt bara finna rätt spel.

Jag vet inte om jag hinner att bli klar med hela berättelsen till nästa vecka, då jag misstänker att jag har en del kvar innan mysteriet är uppklarat. Mitt återvändande till Persona-serien har faktiskt gjort att jag sakta men säkert har påbörjat nedräkningen till lanseringen av Persona 5. Det trodde jag inte för någon månad sedan.

Kommentera