Chefredaktörens utmaning [Vecka 27]

Det må råda total nyhetstorka i spelbranschen för närvarande, men det finns ingen brist på spel att sysselsätta sig med. Jag har spritt min speltid på en hel del olika uppdrag den gångna veckan, vilket har resulterat både i recensionen av The Technomancer (5/10) och Heart&Slash (6/10). Jag har dessutom en del kvar i Resident Evil 5 innan jag kan erbjuda mina åsikter i recensionen.

Som om inte detta var nog har jag även börjat spela Zero Escape: Zero Time Dilemma, vilket jag har längtat efter väldigt länge nu. Än så länge har den skruvade visuella romanen inte gjort mig besviken, och du bör kunna läsa Fredriks recension nästa vecka.

Trots denna mångfald av spel som jag har tillbringat åtskilliga timmar med har jag inte lyckats bocka av något nytt denna vecka, utan ligger fortfarande kvar på 27. Det innebär dock att jag fortfarande ligger rätt i schemat, och jag borde kunna dra ifrån lite med tanke på att juli ser ut att bli en ganska lugn spelmånad för mig i övrigt. Jag kommer att låta The Technomancer vila ett tag innan jag återvänder och städar upp resten av spelet eftersom det är associerat med för mycket frustration för mig för tillfället. Nyfikenheten att se vad som sker finns där dock, och jag kommer säkert att plocka upp det igen en regnig dag.

3 kommentarer
  1. Quint Quint
    • Johan Lindros Johan Lindros
      • Quint Quint

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.