Chefredaktörens utmaning [Vecka 23]

Det har utan tvekan varit en av årets mest hektiska veckor här på PSbloggen med alla förberedelser inför E3-veckan samt alla nyheter som har forsat fram. Tillsammans med detta har det släppts gott om spel som förstås ska recenseras, och det känns som att sommartorkan inte längre är något som existerar.

Nästa vecka kommer det troligtvis att bli ännu mer, men det är svårt att klaga när det handlar om så väldigt många trevliga avslöjanden och information om vad vi kommer att spela under det kommande året. I helgen är det dags att börja vända på dygnet och leva enligt amerikansk västkusttid!

24. Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter

shdd_exorcism[1]

Mina förväntningar på detta äventyrsspel var höga efter att jag blev så positivt överraskad av Sherlock Holmes: Crimes & Punishments (8/10), och lyckligtvis blev inte besviken. Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter (8/10) bygger vidare på samma framgångsrika koncept som förra spelet etablerade, med väldesignade och intressanta fall och ett smart system för att para ihop ledtrådar till slutsatser.

Lustigt nog lyckades jag kamma hem platinumtrofén i spelet redan innan trofélistan fanns tillgänglig att titta på, och det ledde till att jag (enligt psnprofiles.com) är den första i världen som tog den.

25. Hard Reset Redux

02-1[1]

Denna förstapersonsskjutare som ursprungligen släpptes till PC under 2011 skapades enligt den gamla designskolan, med bland annat hektiska strider i områden som mer eller mindre fungerar som arenor och hälsa som inte fylls på automatiskt. Vid det tillfället var det troligtvis också en relativt frisk fläkt, men nu när det släpps på konsoler strax efter Doom (8/10) har gjort sin återkomst känns det ganska tamt. Tempot är inte alls lika högt och styrningen är inte lika polerad. Det finns underhållning att hämta, men det är underlägset Doom på alla fronter. Min fulla recension kan du läsa nästa vecka.

Kommentera