Chefredaktörens utmaning [Vecka 18]

Den gångna veckan har bestått av stora delar förväntansfull längtan efter nästa veckas höjdpunkt Uncharted 4: A Thief’s End. Tråkigt nog har inte recensionsexemplaret dykt upp än, vilket har tillåtit mig att tillbringa mer tid med Battleborn istället. Detta spel från Borderlands-utvecklarna Gearbox är sannerligen en salig blandning av genrer, med allt från MOBA-inspiration till inslag av actionfylld onlineskjutare.

Mina tidiga intryck är lika blandade som inspirationskällorna men jag kommer att fördjupa mig ytterligare under helgen för att få ihop en recension till nästa vecka.

18. Minecraft: Story Mode

Det här påminner om när min mamma dammsög upp alla mina LEGO-bitar!

Jag brukar sluka det mesta från Telltale Games, och det har sällan känts som ett dåligt beslut. När det kommer till Minecraft har jag dock aldrig varit speciellt intresserad, även om jag objektivt kan se att det är ett ypperligt verk. Jag hade därför lite blandade förväntningar när jag gav mig på Minecraft: Story Mode (9/10)men det dröjde inte länge innan jag kände mig övertygad.

Till skillnad från tidigare Telltale-spel rivstartade verkligen serien med ett högt lanseringstempo, men tråkigt nog tappades denna trend rejält mellan fjärde och femte avsnittet. Det påverkade definitivt den övergripande upplevelsen, men nu när alla avsnitt är ute är det inte ett problem om du ger dig in i berättelsen nu.

Kommentera