Chefredaktörens utmaning [Vecka 15]

Det är en spelfylld vecka som har passerat, med allt från DiRT Rally (8/10) till The Walking Dead: Michonne – Episode 2 (8/10) som har avverkats för att kunna erbjuda er recensioner av dessa verk. Även om jag spelade både första och andra episoden av det sistnämnda tycker jag att det hade varit lite fusk att räkna dem som separata spel, och jag kommer inte att bocka av denna miniserie förrän tredje och sista avsnittet är avklarat.

Jag har förstås även smugit in ett par turer tillbaka till Dark Souls III (10/10) för att städa upp en del missade områden och ta hand om bossar som fortfarande är på tok för levande.

Efter att jag besegrade slutbossen har jag börjat snegla lite på vad som krävs för platinumtrofén i spelet, och det ser ut att vara ett betydligt mer omfattande projekt än Bloodborne (10/10)Jag har aldrig riktigt varit förtjust i trofélistorna i Souls-spelen eftersom en del fokus läggs på att samla saker som är lätta att missa, och på denna punkt var Bloodborne lite mer förlåtande. Det återstår att se om jag får upp suget att samla ihop de över 100 ringarna som finns i spelet, för att inte tala om alla de åtskilliga magier och mirakel. Jag är ganska övertygad om att det inte sker under de nästkommande veckorna, nu måste jag ju kämpa lite för att komma ikapp schemat!

Kommentera