Tävling: Call of Duty: Infinite Warfare beta-koder

Med ungefär en månad kvar till den årliga iterationen i Call of Duty-serien är det snart dags att värma upp med en betatest av flerspelarläget. Eftersom testen inte är öppen för allmänheten krävs det dock att du förhandsbokar spelet för att få spela det tidigt, alternativt att du vinner en kod i vår tävling!

Activision har varit trevliga nog att tillhandahålla två koder till betaversionen som drar igång fredagen den 14 oktober, och dessa koder söker efter nytt hem hos två av våra skjutglada läsare.

Call of Duty-serien har under de senaste åren vandrat in i framtiden, och tar nu ett rejält kliv ut i rymden också. För att du ska kunna kamma hem en kod till flerspelarbetan av Call of Duty: Infinite Warfare vill vi läsa dina idéer om vart du vill att spelserien ska ta vägen härnäst. Vill du besöka en specifik tidsperiod som skildrar en känd konflikt, eller har du en helt egen vision för hur nästa års Call of Duty ska se ut? Låt oss veta i kommentarsfältet nedan! De två mest intressanta och kreativa idéerna kommer att belönas med varsin kod.

Tävlingen kommer att pågå till och med den 12 oktober, och därefter utser vi de två lyckliga vinnarna.

Kommentera