Vad spelar du i nyårshelgen?

Då var årets sista helg här, och även om helgdagarna i alldeles för stor utsträckning prickade fel veckodagar hoppas jag att du får lite extra tid för spelande. Redaktionen har under mellandagarna lyft fram besvikelser, remakes och överraskningar. Kanske spelar du något av dessa? Eller spelar du något spel fullt med explosioner och ett fyrverkeri av effekter?

Det har varit ett otroligt PlayStation-år med ny hårdvara, virtual reality, spelmässor och nyheter. Jag vill passa på att tacka alla läsare för det gångna året och ser fram emot ett fantastiskt 2017 fyllt av intressanta och spännande spel!

Vi på redaktionen lyfter våra champagneglas högt och önskar ett riktigt gott spelår 2017!

Martin hackar fyrkanter, igen

Det gäller att göra fint inför påsken!

Det gäller att göra fint inför påsken!

Min kärlek till Dragon Quest Builders (10/10) växer för varje timme jag plöjer ned i spelet. Jag är snart vid den absoluta slutkampen och ser fram emot att återvända för de ytterligare utmaningar som öppnar upp sig nu. Platinumtrofén är sannerligen utmanande, men jag har höjt siktet mot den nu under julledigheten.

Förutom att vifta med min ljusstav till nya låtar i Hatsune Miku: VR Future Live under helgen, blir det även en liten stunds utforskande i Burnout Paradise på nyårsafton. Om någon vill hänga i Paradise City till tolvslaget, kan ni lägga till mayu2000 i vänlistan och hoppa in när det är dags!

Jerry kastar sig in i 2017 med Fallout 4

Prestons upprepande tjafsande är värre än den årliga reprisen av Grevinnan och Betjänten på nyårsafton

På självaste nyårsafton fyller min blivande hustru år och då har jag inga direkta spelplaner, men när 2017 har klivit in tänker jag fortsätta med Fallout 4 (9/10). 

För omväxlings skull tänker jag även koppla av med Stardew Valley, ett spel som jag har spelat på dator tidigare men lyckligtvis hittat vägen till PlayStation 4.

Jesper håller takten med virtuella vokalister

Fart, spänning, dans och sång. Nästan som ett musikalavsnitt av Trafikmagasinet

Jag la vantarna på recensionsexemplaret av Hatsune Miku: Project DIVA Future Tone och spelar det för fullt för att kunna skriva en recension innan releasen 10 januari 2017. Normalt brukar det bli lite SingStar Ultimate Party på nyårsfesten, men i år ska jag fira den hos vänner som inte har någon spelkonsol, så just på nyårsafton blir det inte så mycket spel.

Trots den enorma skämshögen kunde jag inte låta bli att köpa Watch Dogs 2 (8/10) på mellandagsrean och köpte Valkyria Chronicles Remastered (9/10) för strax under hundralappen på den stora januarirean på PlayStation Store. Självklart hoppas jag hinna testa dessa mellan pizzan och Ivanhoe under söndagen. Och ifall någon skulle undra så spelar jag fortfarande de båda japanska rollspelen jag skriver om varje vecka.

Vad spelar du i nyårshelgen?

Ett svar
  1. Macce_1

Kommentera