Vad spelar du i helgen [Vecka 6 2017]

Nu är det äntligen fredag igen och vi kan lägga ytterligare en vecka bakom oss; en vecka som har varit ganska intressant när det kommer till inlägg och nyheter, tycker jag. Jag är fortfarande förbluffad över Johans fäbless för plågsamt svåra spel, och läste därför hungrigt hans recension av Nioh (9/10). Är det någon mer som följer i hans spår och gärna utmanar sig själv?

Vi fick även en inblick i Jerrys ökade aptit för platinafärgade troféer, där jag som inbiten troféjägare verkligen ser fram emot att följa hans framgång. Jag hann även med att tipsa om några godbitar till PlayStation VR som är lätta att missa, samt recensera VR skjutaren Dexed (8/10) från Ninja Theory. Sony har ju lovat att 2017 blir ett fullspäckat år för oss med VR-headset, och det ser jag verkligen fram emot.

Nu ser vi fram emot att höra om era planer för helgen!

Martin spelar pingis och utforskar Citadel

Oj, vad jag har saknat att hänga med det här gänget!

Oj, vad jag har saknat att hänga med det här gänget!

Som av en slump, landade en recensionskod för VR Ping Pong på mitt recensionsbord, något som jag blev oerhört glad för. Sedan min son började träna bordtennis för några år sedan, har jag också fått upp ögonen för den snabba och intensiva upplevelsen som sporten erbjuder. Jag kommer förmodligen att bli rejält svettig efter mina VR-omgångar, eftersom jag misstänker att denna form av spel passar utmärkt att lura hjärnan med.

Om allt har gått vägen, är extramaterialet till Mass Effect 3 nu äntligen nedladdat till min PlayStation 3. Jag köpte expansionerna Citadel och Omega på en PlayStation Store-rea och tänker köra igenom dem innan det efterlängtade Mass Effect: Andromeda anländer.

Jesper kör hjärngympa

Varför köra enkla pussel när man kan köra dubbelpussel?

Mitt senaste recensionsspel är Semispheres som på papperet påminner om banorna i Lara Croft GO (9/10) där du kontrollerar två Lara samtidigt. Det kommer att bli mitt huvudprojekt i helgen.

I vanlig ordning blir det också The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel II (9/10), men en stor skillnad är att jag klarade första genomspelningen under veckan som gått och kör en snabbomgång nu på svåraste svårighetsgraden för att hitta de sista hemligheterna, döda de valfria bossarna som dyker upp i New Game+ och se de sista sluten när jag ökat länknivåerna med de andra i äventyrargruppen. Nu är det bara några timmar kvar till den hett eftertraktade platinatrofén!

Jerry jagar troféer i Bakers hus

Gordon Ramsay kommer att få spel om han upptäcker Marguerites vidriga gryta.

Jag har redan påbörjat min jakt efter platinapokalen i Resident Evil 7: Biohazard (9/10) och redan kommit mer än halvvägs i den normala svårighetsgraden. Om det går som jag planerat kommer jag att klara av spelet för andra gången, och förhoppningsvis hitta alla gömda amerikanska fotbollsspelardockor innan helgen är slut.

På dagtid blir det Stardew Valley, för det är bättre för mina döttrar att titta på trevligt bondeliv än ett skräckinjagande hus någonstans i Louisiana.

Detta var lite av det vi tänker tillbringa dagarna med. Vad spelar du i helgen?

3 kommentarer
  1. Johan Lindros Johan Lindros
  2. Macke86
    • Martin Svennberg Martin Svennberg

Kommentera