Vad spelar du i helgen? [Vecka 42 2016]

Nu har PlayStation VR varit lös på marknaden i lite över en vecka och förmodligen har en del av er redan provat enheten. För mig personligen har den mesta speltiden tillbringats med headsetet på huvudet i diverse upplevelser. Om du har missat min recension, kan du läsa den här.

Förutom den virtuella verkligheten, spelar vi på bloggen en hel del annat också; Krille har tampats med vikingar i Viking Squad (4/10) och Jesper har sjungit upp sig i Let’s Sing 2017 (5/10). Med mängder av spel i bagaget, rensar vi skrivbordet och radar upp helgens aktiviteter.

Martin fortsätter att virtualisera

Att jag står vocaloiderna nära är väl ingen hemlighet?

Att jag står vocaloiderna nära är väl ingen hemlighet?

Jag har fortfarande två titlar kvar på det virtuella skrivbordet; Here They Lie och Rez Infinite och jag tänker försöka bli klar med åtminstone ett av dem. Det jag spelat hittills av Here They Lie, gör dock att jag undrar om jag verkligen kommer att mäkta med den påträngande skräcken i VR.

Övrig tid kommer självklart att kretsa kring nivånötande i Superdimension Neptune VS Sega Hard Girls. Eventuell annan tid tillbringas på scen tillsammans med Hatsune Miku i VR-läget som erbjuds i Hatsune Miku: Project Diva X (8/10), en störtskön upplevelse!

Jerry är på jakt efter datavirus och ännu fler Halloween-kostymer

Här har ni

Här har ni, era fulingar!

Jag har påbörjat nästa spelprojekt genom att rädda smittade konsoler från ondskefulla datavirus i strategi/pusselspelet HoPiKo. Den krävande utmaningen och det snabba tempot kommer att hålla mig sysselsatt under helgen.

Jakten på Halloween-dräkter i Overwatch (8/10) fortsätter, och min lycka var total när jag lyckades få Mercys häxkostym. Nu hoppas jag på att greppa tag i Roadhogs monsterdräkt eller Dr. Junkensteins förklädnad också.

Nu är vi såklart nyfikna på hur dina planer ser ut, vad spelar du i helgen?

Ett svar
  1. DieMonger Thomas

Kommentera