Vad spelar du i helgen? [Vecka 40 2016]

Hösten är intensiv, det står klart för de flesta. Med PlayStation VR runt hörnet, räknar många av oss ned tiden tills vi äntligen får sätta Sonys headset på huvudet och träda in i den virtuella världen. Även om titlarna som släpps i anslutning till hårdvaran verkar vara mer av upplevelsekaraktär, känner jag en stor förväntan inför framtiden.

Under veckan drog vi igång en liten tävling där två skjutglada läsare för möjlighet att lägga vantarna på betatestet av Call of Duty: Infinite Warfare, missa inte att delta! Har du missat något höjdarspel under året, finner du flertalet av dessa i höstrean som just startat. Passa på att fynda; kampanjen pågår till 19 oktober.

Nu är det äntligen helg, och vi är nyfikna på vad du tänker spela!

Jesper tar ton

Meghan Trainor sjunger med så det inte bara ska låta illa.

Meghan Trainor sjunger med så det inte bara ska låta illa.

Hösten 2016 har visat sig vara rytm- och musikspelens tid, och ett av dem är Let’s Sing 2017 som släpps nästa vecka. Jag sjunger för fullt med avsikt att recensera det framöver. Ett annat rytm-spel som släpps nästa vecka är det högoktaniga och psykedeliska rytm-spelet Thumper som jag också kommer att skriva en recension om. Och på temat musikspel har jag precis köpt en japansk import av Vita-spelet IA/VT Colorful som jag också hoppas att jag hinner testa i helgen. Det är liksom Hatsune Miku: Project Diva X (8/10) ett vocaloid-spel men här finns det inte mindre än 40 låtar som jag ska ta mig an.

Men för att inte helt snöa in på musiken, så kommer jag självklart att fortsätta min kamp att rädda de förtappade själarna i Criminal Girls 2: Party Favors (8/10). Jag har insett att det blir en hel del nötande då varje boss har fått en svårighetsgrad som gör att det inte går att rusa fram dit direkt. Jag måste stanna upp och gå upp i rang och motivera tjejerna så de utvecklar nya förmågor.

Johan kämpar mot japanska spöken

Det måste vara otroligt kul att vara spöke i Japan.

Det måste vara otroligt kul att vara spöke i Japan.

Framåt slutet av månaden släpps Yomawari: Night Alone till PlayStation Vita, och glädjande nog dök recensionsexemplaret upp redan nu i veckan. Detta överlevnadsskräckspel med chibi-liknande karaktärer ser väldigt stämningsfullt ut, och det är med spänning jag ger mig in i detta äventyr. Det är ju en passande genre med tanke på månaden!

Jag kommer även att sparka lite boll i FIFA 17 för att kunna bilda mig en uppfattning om hur årets upplaga är. Det nya berättelseläget är hittills en liten frisk fläkt, men det återstår att se om det håller hela vägen.

Martin hamrar terräng

Åh, vad jag har längtat efter att hamra fyrkantig sten!

Åh, vad jag har längtat efter att hamra fyrkantig sten!

Jag har fått förmånen att recensera Dragon Quest Builders, spelet som är en perfekt blandning mellan Zelda och Minecraft. Jag har redan spelat ett antal timmar och kan villigt erkänna att jag kommer att tillbringa mycket av min tid med att hamra sten fortsättningsvis.

Finns det någon tid över, tillbringar jag den tillsammans med SEGA-tjejerna och Hyperdimension-hjätinnorna i Superdimension Neptune VS Sega Hard Girls.

Detta är några av våra planer, vad spelar du i helgen?

2 kommentarer
  1. DieMonger Thomas
  2. Alestes Alestes

Kommentera