Vad spelar du i helgen? [Vecka 38 2016]

Jag lägger en av de mest intensiva veckorna bakom mig och konstaterar att IT-världen minsann också kan erbjuda rejäla höststormar. Glädjen denna fredag stavas såklart lön, där pengarna förhoppningsvis kan stoppas undan i väntan på PlayStation VR, vilket verkar riktigt lovande, åtminstone om vi ska tro på Toby.

Jag antar att många av er redan är i full gång att nöta fram ny utrustning i Destiny: Rise of Iron, men förhoppningsvis finns det även tid att njuta av de andra nyheterna som släppts denna vecka. Oavsett vad som spelas, är jag övertygad om att helgen kommer att gå i PlayStation-spelens tecken. Därför släpper vi fram några i redaktionen som får berätta om sina planer, men självklart är vi nyfikna på att höra vad du ska spela också!

Johan kommer att testa kommande saker på Comic Con

Bus eller godis? Just det, jag är ensam. En burk persikor får det bli då!

Johan har satsat stenhårt på cosplay-tävlingen på årets Comic Con.

En stor del av helgen kommer troligtvis att tillbringas på Comic Con, som går av stapeln i Köpenhamn under lördag och söndag. Redan idag är det dock ett VR-evenemang för media, där jag kommer att får testa PlayStation VR för första gången. Under helgens gång kommer jag även att få möjlighet att testa SteepFor Honor och South Park: The Fractured But Whole, och mer om detta kommer ni förhoppningsvis kunna läsa om under nästa vecka.

Om tid finnes kommer jag även att köra igenom The Bunker (8/10) igen för att samla på mig alla samlarobjekt som jag missade. Platinatrofén är inom räckhåll!

Martin nöter nivåer och jagar troféer

Säg vad ni vill om Unity-motorn, men begynnande flintskallighet klarar den i alla fall!

Säg vad ni vill om Unity-motorn, men begynnande flintskallighet klarar den i alla fall!

Jag fortsätter mitt nivånötande i Criminal Girls 2: Party Favors, för att kunna besegra bossar lite lättare. Efter en snabb reflektion så här långt, konstaterar jag att spelets motståndare är betydligt tuffare än i föregångaren, något som är välkommet, samtidigt som det gör att det tar lite längre tid att komma vidare.

När min Vita måste vila, varvar jag med det nya, knepiga äventyret Virginia, där jag faktiskt stormtrivs på en gång. Jag har visserligen svårt att greppa spelet helt för tillfället, men hoppas på något riktigt överraskande framöver. I vårt community på PlayStation Network, läste jag att Kalsid tagit en snabb platinum i Goosebumps: The Game, och har därför börjat köra igenom det för att försöka dra ifrån Johan i trofénivå igen.

Jesper prioriterar Vitan

My name is Luka...

My name is Luka…

Den här helgen är lite speciell för mig, eftersom SHL drar igång för mitt Brynäs med dubbelmöte mot svenska mästarna. Även om jag inte spelar hockey kommer det att ta en stor del av min tid den här helgen.

Mellan matcherna kommer jag att fortsätta spela Hatsune Miku: Project Diva X (8/10). Jag har tyvärr insett att det inte kommer att bli någon platinumtrofé den här gången, då det inte bara krävs att jag klarar alla låtar på Extreme, jag måste dessutom klara ganska höga poäng. Det är bara att uppgivet rycka på axlarna då det sista sadistiska medleyt är onåbart för mig.

Det blir en bärbar helg, då Criminal Girls 2: Party Favors släpps idag och jag hämtar upp mitt exemplar på vägen hem. Jag älskade utforskningen och stridsmekaniken i ettan även om systemet för att gå upp i rang mest var pinsamt. Och blir det tid över har jag insett att 100% och platinum inte räckte i The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel (8/10), då huvudpersonen Rean måste vara minst nivå 80 för att sparfilsimporten ska ge maximal utdelning. Så det är bakläxa där och lite nötande så jag är redo för uppföljaren den 11 november.

Vad spelar du i helgen?

2 kommentarer
  1. Quint Quint
  2. kalsid

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.