Vad spelar du i helgen? [Vecka 28 2016]

Ännu en vecka är till ända och för min del innebär det en hel del ångest eftersom söndagen är den sista dagen på min semester. Anledningen till den korta ledigheten i sommaren, stavas Japan och därför blandar jag ångest med längtan inför oktober i mina känslor.

Det börjar sina lite grann i spelsläppen och recensionsfloderna, och det tackar vi för eftersom det tornar upp sig en rätt bra spelhöst också. Jag och Johan har skämtsamt börjat prata om att spela klart Persona 4 Golden, och kanske skriva om det. Såvitt vi vet, är vi de enda här på bloggen som ännu inte spelat igenom det påstådda mästerverket. Vill ni läsa om våra äventyr med Rise, Kanji och Yosuke är det bara att kommentera nedan.

Nu ska vi se vad som spelas i vårt varma, vackra Sverige!

Martin väcker gudar och försöker nå nya planeter

Du och jag, Eryn. Du och jag...är du också hungrig?

Du och jag, Eryn. Du och jag… är du också hungrig förresten?

Även om jag har extremt svårt att släppa det underbara 7 Days to Die (7/10), måste jag arbeta vidare med mina recensionsuppdrag. Jag har kommit en bit in i Fairy Fencer F: Advent Dark Force där jag tragglar vidare med berättelsen som jag redan upplevt en gång. Än så länge känns spelet bra, även om jag ännu inte fått en enda trofé.

Jag har även fått äran att spela Kerbal Space Program för recension. Jag köpte det för ett bra tag sedan på Steam, men har där endast lyckats krascha ett rymdskepp i ett vackert berg. Förhoppningsvis är versionen till PlayStation 4 lite mer av en färdig produkt, som kan lära mig från början hur jag ska ta mig till för att bli en astronaut.

Jesper spelar golf i porslinsaffären

Förstöööör - Farbror Barbro

Förstöööör – Farbror Barbro

Min efterlängtade semester börjar den här helgen och jag har två spel som spelas med målet att det ska bli recensioner här på bloggen.

Det första spelet är Dangerous Golf från Three Fields Entertainment, en studio bestående av avhoppare från Criterion Games. Spelet har över 100 banor där målet är att förstöra så värdefulla saker som möjligt innan du träffar hålet. Jag håller på med solo-kampanjen och om tillfälle ges under helgen ska jag testa samarbetskampanjen och party-läget där upp till fyra personer kan förstöra saker tillsammans på delad skärm.

Mitt andra spel är Insomniac Games senaste alster Song of the Deep. Det är ett stämningsfullt, tvådimensionellt actionäventyr i undervattensmiljö. Från det att jag såg första trailern för spelet har jag varit väldigt pepp och inom kort får ni se om mina förväntningar införlivades.

Mellan PlayStation-spelandet blir det lite Star Wars: Galaxy of Heroes och Gordon Ramsay Dash på mobilen.

Johan är på dr1ft i rymden

Lite silvertejp borde räcka för att fixa detta.

Lite silvertejp borde räcka för att fixa detta.

Jag gillade verkligen filmen Gravity, eftersom den effektivt förmedlade panikkänslan av att vara strandsatt i yttre rymden. Adr1ft siktar på att etablera samma känsla där du som astronaut ska försöka ta reda på vad som har hänt på den demolerade rymdstationen du befinner dig på. En läcka på syretanken gör att du konstant måste leta efter nya syrekällor, och jag misstänker att spelet kommer att bjuda på ett antal panikfyllda ögonblick.

Jag kommer även att fila vidare på Persona 4 Golden som jag nyligen har startat om från början i hopp om att ta mig hela vägen igenom denna gång.

Vi upplever strider, förstörelse och panik. Vad spelar du i helgen?

3 kommentarer
  1. Quint Quint
  2. DieMonger Thomas
  3. DieMonger Thomas

Kommentera