Vad spelar du i helgen? [Vecka 24 2016]

Wow vilken uttömmande och exalterande vecka det har varit för oss PlayStation-spelare! E3-mässan spelade oss rätt i händerna i år igen och levererade enorma mängder av nyheter och glädje. Även efter presskonferenserna, fortsatte informationen att flöda och här på bloggen har vi haft fullt upp med att leta upp intressanta nyheter för er att läsa.

Vi hoppas att ni har njutit lika mycket som vi, och att vi har lyckats förmedla lite intressant information till er. Höjdpunkterna tycker jag än så länge är ABZÛ, Days Gone, Steep, den uppgraderade versionen av Skyrim samt Mass Effect: Andromeda.

Det är många framtidsdrömmar som snurrar i mitt huvud, men nu är det dags att återvända till verkligheten och höra efter vad som spelas i helgen!

Martin nystar i skämshögen och börjar fe-fäktas

Jag sitter garna i trädgården och nystar i mina tankar. Jag har aldrig trådigt här...

Jag sitter garna i trädgården och nystar i mina tankar. Jag har aldrig trådigt här…

Jag har precis lagt det underbara Rocket League till handlingarna för tillfället efter att äntligen fått min platina. Siktet är nu inställt på Unravel (7/10) som jag plockade hem på rean igår och Tomb Raider: Definitive Edition (9/10) som legat ospelat på hårddisken allt för länge.

Jag tänker också påbörja mitt äventyr med Fang och gänget i Fairy Fencer F: Advent Dark Force, ett rollspel som jag har sett fram emot ett bra tag nu. Den 29 juli släpps spelet i Europa, vilket innebär att jag har gott om tid på mig att njuta innan jag påbörjar min recension.

Jesper kör båge och kokar brygder

Fart och spänning med Christer Glenning!

Fart och spänning med Christer Glenning!

Jag har laddat ned Trials of the Blood Dragon och ska spela det för att skriva en recension. Spelet är ett kärleksbarn mellan den fysiktunga motorcykelpusselplattformarserien Trials och det 80-talsdoftande Far Cry 3 Blood Dragon. Trailern är underbar med sina dockor och skruvade trick med gruvvagn och motorcykel och jag längtar att få börja spela det i helgen.

Sedan ska jag fortsätta att spela Atelier Sophie: The Alchemist of the Mysterious Book (8/10) efter recensionen och har planer på att jaga platinumtrofén. Det ska upptäckas nya recept, tillverkas och uppgraderas utrustning och nöta stridsnivåer. Med risk för att låta som en skiva som hakat upp sig spelar jag fortfarande The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel (8/10). Jag fick precis silvertrofén för att ha klarat alla uppdrag på en genomspelning och är i sista grottan. Gissningsvis landar jag på 90 timmar och ska direkt köra ett New Game+ på svårighetsgraden Nightmare för att försöka mig på platinumtrofén där med.

Johan försöker överleva ett zombiefyllt 80-tal

Zombieinvasion eller engelska fotbollshuliganer? Svårt att säga.

Zombieinvasion eller engelska fotbollshuliganer? Svårt att säga.

Denna helg ska jag försöka komma upp på rälsen igen och faktiskt spela något istället för att sitta uppe hela nätterna och skriva nyheter hela dagarna, och Deadlight: Director’s Cut kommer att vara först på listan. Detta spel som ursprungligen släpptes på Xbox Live Arcade under förra konsolgenerationen har nu till slut letat sig över till PlayStation-plattformar och jag kommer att tillhandahålla en recension när embargot lyfter på tisdag.

Om tid finnes kanske jag även plockar upp Hearts of Stone, den första expansionen till The Witcher 3: Wild Hunt (9/10), igen. Jag började kika på det för någon vecka sedan, men jag märkte snabbt att det inte var något jag skulle kunna spela när jag har dåligt med tid. Jag vill verkligen fördjupa mig och försvinna i denna magiska spelvärld och förhoppningsvis kan jag börja göra detta snart!

Vi leker med garn, kör motorcykel och leker häxa, vad spelar du i helgen?

Ett svar
  1. Macce_1

Kommentera