Vad spelar du i helgen? [Vecka 13 2016]

Mars månad är officiellt avklarad och det börjar bli alltmer vårlikt väder i vårt avlånga land. Det är dock inte något jag har noterat själv eftersom ett visst efterlängtat spel har dykt upp i redaktionen och har slukat i princip alla mina lediga timmar.

Vi har dessutom haft ett par premiärer denna vecka, dels i form av Jespers första recension där han skrev ihop sina tankar om Day of the Tentacle Remastered (9/10)Den andra premiären är att vi för första gången har publicerat intryck från en konsert. Martin befinner sig på semester i Japan, men kunde ändå inte slita sig från skrivandet efter att han upplevde en livespelning med den virtuella popstjärnan Hatsune Miku.

Nu kikar vi dock fram mot helgens spelplaner!

Johan fortsätter att utforska Lothric

006_1456754009

Coolare fiende har vi aldrig mött.

Om du inte kunde lista ut det från inledningen i inlägget har Dark Souls III anlänt i redaktionen, och jag snappade upp recensionsexemplaret snabbare än kvickt. De senaste månaderna har varit en successivt mer olidlig väntan på att få tag i spelet, och nu får jag äntligen gräva ner mig i denna nya mystiska värld som From Software har skapat. Jag får ännu inte säga speciellt mycket om spelet på grund av embargo, men jag hoppas kunna ha en recension tillgänglig under nästa vecka.

Jesper blandar grottutforskning med Karibien

Han snackade troligen skit om Dark Souls III.

Han snackade troligen skit om Dark Souls III.

Jag håller för fullt på att spela det retrodoftande action-rollspelet UnEpic och ni kan förvänta er en recension under nästa vecka. Det är inte alltför ofta spelutvecklarna lyckas balansera känslan av gamla spel med modern rollspelsmekanik, och mina första intryck är mer positiva än vad jag hade väntat mig. Blir det någon tid över kommer den att läggas på det rykande färska Platinum Demo – Final Fantasy XV och direkt från toppen av skämshögen det lite äldre Assassin’s Creed IV – Black Flag, där jag är alldeles i slutet.

Vad kommer du att spela i helgen?

Ett svar
  1. Macce_1

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.