Vad spelar du i helgen [Vecka 11 2017]

Då var den här till slut; sista helgen innan Mass Effect Andromeda. Längtan är enorm, åtminstone för mig personligen. För att peppa innan släppet har jag återvänt till Mass Effect 3 och spelat igenom expansionspaketen när jag har haft tid över. Jag antar att jag inte är ensam om att febrilt försöka städat skämshögen innan detta mastodontsläpp sker på torsdag nästa vecka?

Det råder dock ingen brist på spel som släpps inom de närmaste månaderna och för att ytterligare spä på hetsen, introducerade Sony vårkampanjen PLAY Collective. I kampanjen finner vi både knasiga och flummiga titlar men även den extremt hett efterlängtade nyversionen av Full Throttle.

Ljusa tider väntar oss PlayStation-spelare och om inte helgen blir ljus av solsken, går det ju alltid att spela!

Anton slåss med knarkbaroner i Bolivia

Ghost Recon Wildlands

Vilken fågel är vanligast i Bolivias vildmark? – Örn, örn, öööörn!

Kriget mot knarket fortsätter i helgen då djungeln ska avlusas från hemska knarklangare. Smygande, krypskytte och kanske framför allt dörrdyrkande medelst jeep är en del av planerna. Men även en hel del njutande av vackra miljöer i en underhållande öppen värld. Spelandets just nu viktigaste mål är dock inte att avsätta El Sueño utan att fixa en fin liten svensk flagga att sy fast på keps och ryggsäck.

Jerry smyger i mörkret tillsammans svordomar och gröna troll

Le, för bövelen!

Dessa fria dagar under veckans slut tänker jag ägna mig åt att smyga i skuggorna, i Styx: Shards of Darkness. Det gröna trollet Styx är en svärande, ännu surare smygare än Solid Snake någonsin har varit, men jag tänker ta ut hans vrede på ädla riddare i skinande rustningar.

Jag ska också passa på att skifta smygande hjältar, från gröna troll till rödhåriga robotjägare. Mitt äventyr med Aloy fortsätter i det gigantiska Horizon Zero Dawn (9/10) innan måndagen slår sin första sekund.

Martin försöker överleva en promenadsimulator

Hmmm...skulle jag ta vänster eller höger vid snödrivan?

Hmmm…skulle jag ta vänster eller höger vid snödrivan?

Helgen kommer att bestå i en mängd andra aktiviteter än spelande, men jag ska ändå försöka klämma in några timmars kvalitetstid. På recensionsbordet ligger äventyret Kona, som verkar blanda en mystisk berättelse med djup stämning, promenerande och överlevnad. Vildmarken i Kanada lockar och jag är väldigt nyfiken på vart äventyret tar mig.

Vad spelar du i helgen?

3 kommentarer
  1. Quint Quint
  2. Jesper Pettersson Jesper Pettersson
  3. Johan Lindros Johan Lindros

Kommentera