Vad spelar du i helgen [vecka 10 2017]

Det är med skräckblandad förtjusning som jag säger adjö till vecka tio, år 2017. Det ska bli så skönt med helg igen, samtidigt som jag är en aning förfasad över hur snabbt dagarna och veckorna flyger förbi. Alldeles runt hörnet lurar ännu fler, stora och hett efterlängtade titlar såsom Mass Effect Andromeda, Ni No Kuni II: Revenant Kingdom och Persona 5.

Under veckan har vi kunnat erbjuda nyheter om att Hellblade: Senuas Sacrifice nått en milstolpe i utvecklingsarbetet, att PlayStation 4 har fått sitt första klicka-spel och givetvis den, för plånboken, ångestfyllda rean som äntrat PlayStation Store.

Helgen innebär ofta lite extra speltid, och nu är vi nyfikna på vad du ska spela!

Jesper återvänder till skolan

Elevråd av den lite allvarligare graden

Jag roffade åt mig recensionsexemplaret av Danganronpa 1&2 Reload till PlayStation 4, som är en återutgivning av de två första Danganronpa-spelen. Det blir spännande att återvända till dessa skruvade skoldeckare för att se hur de ser ut på TVn och upptäcka om de erbjuder några nyheter.

Självklart fortsätter jag också med Horizon Zero Dawn (9/10) där jag bestämt mig för att vinna den hett eftertraktade platinatrofén. Det blir mycket snabbresande och letande efter samlingsobjekt samt en del sidouppdrag innan jag ger mig på de sista berättelseuppdragen.

Martin hackar och slåss

Även om slagfältet är fullt, måste Guts ibland stanna upp och stretcha!

Även om slagfältet är fullt, måste Guts ibland stanna upp och stretcha

Ännu en titel till PlayStation VR har hamnat i mina knän. Denna gång handlar det om ett spel som lånar ingredienser från filmerna The Matrix och Gräsklipparmannen. I Darknet har jag iklätt mig rollen av en hackare och ska göra mitt bästa för att ta mig djupt in i olika företags nätverk för att stjäla värdefull data. Jag har redan kommit en bit i min karriär och trivs verkligen med det strategiska upplägget som påminner en aning om Minröj.

Jag kommer även att återvända till Berserk and the Band of the Hawk (8/10) för att försöka närma mig berättelsens slut. Jag funderar på att börja titta på animeserien också, men det får vänta tills jag har lite mer tid.

Vad spelar du i helgen?

4 kommentarer
  1. Quint Quint
    • Martin Svennberg Martin Svennberg
  2. Alestes Alestes
  3. Macke86

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.