Sony försöker sälja Vita med hjälp av gamla PSP-spel

Det har länge snackats om bristen av fullängdsspel till den portabla konsolen PlayStation Vita, och det har nu blivit mer tydligt än någonsin i och med det senaste paketet med en maskin, minneskort och flertalet titlar via en medföljande voucher.

Själva spelen är det egentligen inga frågetecken kring – LEGO-serien levererar alltid en hög kvalitet. Vissa kanske kan tycka att det är lata konverteringar med rejält minskat innehåll i jämförelse med de stationära maskinerna, men trots det lär du säkert behöva ägna massvis med tid om du vill nå 100 % i dem. Däremot lär fler personer protestera över exakt vilka versioner som ingår.

Listan längst ner består nämligen av hela fyra PSP-spel, som är föregångaren till just Vita. Med andra ord kan du räkna bort snygg grafik, funktioner med den tryckkänsliga skärmen och Trophies för dessa titlar. Det är endast LEGO Batman 2 och LEGO Harry Potter: Years 5-7 som får den lite finare behandlingen.

Enligt mig hade det varit betydligt trevligare att byta ut dem mot LEGO-spel som faktiskt är gjorde för det nya formatet. Inkluderandet av Chima, Marvel, Lord of the Rings och LEGO: The Movie hade gjort paketet mer lockande, men å andra sidan hade kanske priset blivit snäppet högre eftersom två av dem släpptes under det senaste halvåret. Oavsett åsikt så hade det sett betydligt snyggare ut att erbjuda legitima Vita-spel istället för titlar från förra konsolgenerationen.

  • LEGO Batman
  • LEGO Batman 2: DC Superheroes
  • LEGO Star Wars III: The Clone Wars
  • LEGO Harry Potter: Years 5-7
  • LEGO Pirates of the Caribbean: The Video Game
  • LEGO Indiana Jones: The Original Adventures

 

Vilket paket hade du föredragit?

4 kommentarer
  1. Johan Lindros Johan Lindros
  2. Macke86
  3. Alestes Alestes
  4. motz motz

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.