Yooka-Laylee får trailer och utgivningsfönster

Yooka-Laylee är ett nytt plattformsäventyr från de kreativa krafterna bakom klassikerna Banjo-Kazooie och Donkey Kong Country. Om du missade finansieringskampanjen via Kickstarter gör det inget, eftersom det kommer att släppas på PlayStation Store under det första kvartalet 2017!

Om du, precis som jag, älskar PlayStation-klassiker som Spyro the Dragon och Gex the Gecko ser Yooka-Laylee ut att bli en riktig högtidsstund! Alla komponenter verkar vara tillbaka, som samlarobjekten, glidflygning, prat med grymtningar istället för röster och knasig musik.

Gru, är det du?

Gru, är det du?

Jag hoppas att det här blir en braksuccé så att andra utvecklare också kan se att de tredimensionella plattformsäventyren i öppen värld inte är döda och att det verkligen finns en marknad för dem. Jag är ordentligt förväntansfull och det här är ett av de spel jag ser fram emot allra mest under 2017.

Den gröna ödlan Yooka kommer att kunna svinga sig med tungan, medan fladdermusen Laylee har en sonar-attack, och du kommer att kunna låsa upp nya förmågor för båda karaktärerna med samlarprylar du hittar runt om i världen. Några andra spännande saker som utlovas är minispel som retro-doftande arkadspel, frågesport och gruvvagnsutmaningar. Dessutom utlovas ett samarbetsläge och flerspelarläge för upp till åtta spelare.

Och kanske bäst av allt, en stor mängd ordvitsar.

Ser du fram emot Yooka-Laylee?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.