Var med och bestäm omslagsbilden till FIFA 17

EA Sports har nu dragit igång en omröstning för att bestämma vem som kommer att få sitt ansikte på omslagsbilden när FIFA 17 släpps framåt hösten. Lyckligtvis går det faktiskt att rösta på någon som inte heter Lionel Messi, vilket i sig är revolutionerande för serien. Inget ont om den talangfulle argentinske spelaren, men det har börjat bli lite enformigt att se honom på omslaget fem år i rad och det är på tiden att andra spelare också får stå i strålkastarljuset.

Bland kandidaterna för årets upplaga hittar vi belgiske Eden Hazard, franske Anthony Martial, tyske Marco Reus och colombianske James Rodriguez. I mina ögon är det en trevlig blandning av unga stjärnor och mer etablerade spelare, och det kan bli en mycket intressant omröstning. Om du vill lägga din röst kan du göra det fram till den 19 juli, och om du är väldigt angelägen om att just din favoritspelare vinner kan du faktiskt rösta en gång per dygn.

För min egen del spelar det mindre roll vem som finns på omslaget då jag inte är tillräckligt intresserad av fotboll, men jag är däremot sugen på att se vad FIFA 17 har att erbjuda i det nya berättelsedrivna karriärläget som visades upp under E3-mässan.

Vem tänker du rösta på?

Kommentera