Unravel kommer att få en uppföljare

En av de trevligare överraskningarna under E3-mässan 2015 dök upp under Electronic Arts presskonferens i form av en liten garnfigur vid namn Yarny. Svenska Coldwood Interactive med en otroligt nervös Martin Sahlin i spetsen, fångade allas ögon med den smått magiska grafiska designen i Unravel (7/10) och stack verkligen ut i mängden i EA:s övriga portfölj.

Nu har den gigantiska utgivaren tecknat ett nytt avtal med den lilla svenska studion, och det kommer att innefatta en uppföljare till den charmiga pusselplattformaren.

Några detaljer om uppföljaren är inte kända i dagsläget, men det är väl inte en högoddsare att anta att vi kommer att bjudas på ytterligare ett bländande vackert spel med härlig stämning. Jag är själv ungefär halvvägs igenom Unravel och arbetar mig sakta men säkert igenom resten, och jag tycker att det lever en aning för mycket på själva presentationen. Pusslen och styrningen är inte alltid på topp, men det finns ju alla möjligheter att fokusera på det i en uppföljare.

Det är oklart om vi kommer att få se något från spelet under E3-mässan om knappt en månad, men jag gissar på att det är lite för tidigt ännu med tanke på att Coldwood är en ganska liten studio.

Vad vill du se i en uppföljare till Unravel?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.