Uncharted 4 försenas ytterligare en gång

Det skulle ursprungligen släppas i höstas, sedan i mars och senare sköts det upp till slutet av april. Nu heter lanseringsdatumet 10 maj för det efterlängtade Uncharted 4: A Thief’s End. Dessa tråkiga nyheter kom under natten via officiella PlayStation-bloggen, och även om det inte handlar om en omfattande tidsperiod denna gång är jag nog inte ensam om att hoppas att det är sista gången vi får rapportera en försening av Naughty Dogs verk.

Chefen för Sony Computer Entertainment America Shawn Layden förklarade i blogginlägget att spelet börjar närma sig färdigställning senare i månaden, och att de behöver ytterligare två veckor för att se till att produktionen av skivor och distribution kan genomföras för att klara av en global lansering. Ännu en anledning att längta efter den digitala framtiden med andra ord.

På den ljusa sidan kan du ju testa flerspelarläget redan nu i helgen, men för min egen del är det ju kampanjen som lockar mest. Låt oss hoppas att 10 maj är datumet där vi alla kan återförenas med Nathan Drake.

2 kommentarer
  1. macke86
  2. motz motz

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.