Ubisoft visar mer av Ghost Recon: Wildlands

Ubisoft har en fin E3-tradition med imponerande trailrar som brukar avsluta deras presskonferens, och förra året var inget undantag. Då avslutade de sin presentation med en fantastisk uppvisning av en ambitiös sandlåda i form av Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands, och även om det är på tok för tidigt att dra några slutsatser om spelet från denna uppvisning finns det onekligen mycket potential.

Sedan dess har det varit ganska tyst om spelet, men nu när E3-mässan är runt hörnet igen vill förstås Ubisoft påminna om att det fortfarande existerar.

I en ny trailer får vi en övergripande bild av vad utvecklarna har för vision för spelet, och även om det inte finns några egentliga konkreta nyheter i klippet är det en bra uppladdning inför den förmodade uppvisningen på Ubisofts presskonferens den 13 juni. Troligtvis kommer vi även att få ett lanseringsdatum, eller åtminstone ett riktmärke, då Ubisoft har bekräftat att spelet förväntas släppas under nuvarande budgetår som sträcker sig fram till 31 mars 2017. Frågan är om det kommer att bli deras stora höstsatsning, eller om den uppgiften går till Watch Dogs 2, som för övrigt fortfarande är formellt obekräftat.

Vilka förväntningar har du på Ghost Recon: Wildlands?

Kommentera