Två nya trailrar för Mass Effect: Andromeda

Den 21 mars närmar sig med stormsteg och nyhetsfrekvensen kring stortiteln Mass Effect: Andromeda har successivt ökat ju närmare vi kommer releasedagen. I torsdags släpptes inte mindre än två nya videoklipp; en mer filmisk trailer där vi får veta lite mer om varför mänskligheten befinner sig i Andromedagalaxen och en där den nya besättningen presenteras närmare.

Under PlayStation 3-eran tillhörde Mass Effect-trilogin otvivelaktigt det absoluta toppskiktet och som du kanske såg under nyårsveckan när redaktionen listade 2017 års mest spännande spel, listade jag Mass Effect: Andromeda som det spel jag ser fram emot allra mest.

Jag är otroligt nyfiken på nyheterna som utannonserats där yrkessystemet bytts ut mot ett renodlat färdighetssystem, och där det ska finnas betydligt större möjligheter att kommunicera och till och med inleda kärleksförhållanden med dina kamrater i besättningen. I förhandssnacket har Bioware också belyst att de jobbat mycket med att sexscenerna ska kännas naturliga och inte påklistrade som de kritiserats för i tidigare delar.

Raserna vi vant oss vid från Vintergatan är förstås kvar, men i trailern ser vi att Andromedagalaxen kommer att introducera nya fiender och sannolikt även nya allierade. Det ska bli otroligt spännande att utforska planeter med skeppet Tempest och lära känna den nya huvudpersonen Ryder.

Berättelsetrailern

Besättningstrailern

Ser du fram emot Mass Effect: Andromeda?

Kommentera