Trailer jämför grafiken i Ezio-samlingen

Trots att det inte släpps ett nytt Assassin’s Creed-spel denna höst kommer vi ändå att få en rejäl dos lönnmördaräventyr i form av Assassin’s Creed: The Ezio Collection. Som namnet antyder innehåller denna samling de tre spel där Ezio Auditore da Firenze var i huvudrollen, fast denna gång får han smyga runt på PlayStation 4 istället.

Med denna portning kommer ju förstås putsad grafik och för att tydliggöra detta har Ubisoft knåpat ihop en trailer som jämför de olika versionerna.

Samlingen har inte fått så hemskt mycket uppmärksamhet i denna hektiska spelhöst, men faktum är att det är några av seriens starkaste delar. Trailern visar upp en del tydliga förbättringar av skärpan i texturer och bättre färgåtergivning i miljöerna, vilket skapar en trevligare upplevelse. Jag ser fram emot att se hur pass bra Assassin’s Creed: Brotherhood håller nu sex år efter den ursprungliga lanseringen. Det är mitt favoritspel i serien, men det har ju hänt en hel del med spelmekaniken sedan dess.

Den 17 november kan du återvända till Assassin’s Creed 2, Assassin’s Creed: Brotherhood och Assassin’s Creed: Revelations.

Kommentera