Trailer beskriver nya området i The Witcher 3-expansionen

Den nya expansionen till The Witcher 3: Wild Hunt (9/10) närmar sig med stormsteg, och nu har ännu en trailer släppts för att bygga upp förväntan. Denna gång får vi lära oss mer om Toussaint, vilket är regionen som Blood and Wine kommer att utspela sig i. Här bjuds vi på ståtliga stadsområden med vackra byggnader och soldränkt landsbygd med vingårdar och andra lantbruk, och det hela ser fantastiskt ut.

Klippet går även in på ett axplock av de nya fiender som Geralt kommer att ställas inför, och det är minst sagt lockande att damma av spelet nu för att göra mig redo inför expansionen som släpps den 31 maj.

Själv har jag fortfarande inte haft tid att avverka förra expansionen Hearts of Stone, men jag hoppas på en något lugnare sommar där jag kan börja beta av dessa omfattande berättelsetillägg. Jag har fortfarande inte bestämt mig för om jag ska börja om från början helt eller hoppa in med en förskapad karaktär i expansionerna, med tanke på att min gamla sparfil inte riktigt vill samarbeta längre. Det kommer väl att hänga på hur många recensioner som hamnar på mitt bord under sommarmånaderna.

Ser du fram emot Blood and Wine?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.