Titanfall 2 kommer att erbjuda en riktig kampanj

Under Electronic Arts ganska nyhetsfattiga presskonferens fanns det trots allt en del guldkorn att plocka ut, och en av de mest välkomna nyheterna hade redan läckt ut innan presentationen. Respawn Entertainments actionfyllda robotskjutare, som med denna andra del i serien gör sin debut på PlayStation, kommer att innehålla en riktig kampanj och inte bara en variation på flerspelarläget som föregångaren hade.

Det är väldigt trevligt för mig som föredrar att spela berättelsedrivna spel med ett enspelarläge, och trailern som släpptes i samband med tillkännagivandet ger definitivt mersmak. Jag tillbringade ändå några timmar med första spelet eftersom både styrningen och skjutandet kändes riktigt bra, och om utvecklarna lyckas skapa en härligt bombastisk kampanj runt det hela är jag definitivt såld. Vem gillar inte att styra runt gigantiska robotar med kanoner och svärd?

Spelet fick dessutom ett officiellt släppdatum den 28 oktober, och det står klart att det kommer att bli en intensiv höst för alla fans av förstapersonsskjutare.

Kommentera