The Walking Dead: Michonne avslutas nästa vecka

Den pågående miniserien om Michonne i Telltale Games tolkning av The Walking Dead har redan erbjudit två riktigt starka episoder som har lyckats kasta spelare mellan hopp och förtvivlan. Med en väldigt intressant protagonist som utstrålar kraft, men som har ett väldigt sargat inre, har utvecklarna verkligen gjort Michonne rättvisa genom att skildra båda delarna på ett skickligt vis.

Nästa vecka är det dags att avsluta detta sidospår i zombieberättelsen, och med tanke på hur föregående avsnitt slutade är spänningen olidlig.

Den 26 april är datumet som gäller för det tredje och avslutande avsnittet som heter What We Deserve, och utöver nyfikenheten av att se hur serien avslutas ska det dessutom bli intressant att se om eller hur serien kommer att kopplas ihop med den kommande tredje säsongen av The Walking Dead. Planen är att den ska påbörjas någon gång under 2016, men vem som kommer att vara huvudperson och den övergripande handlingen är fortfarande okänd.

Inför det tredje och sista avsnittet i The Walking Dead: Michonne har Telltale Games klippt ihop en trailer bestående av de stora händelserna i föregående avsnitt, om du skulle behöva fräscha upp minnet. Förstås innehåller denna massor av avslöjanden som du kanske inte bör ser innan du spelar igenom avsnitten själv.

Kommentera