The Walking Dead får ett långt namn och ett beräknat datum

Under Penny Arcade-mässan (PAX West) i helgen berättade Telltale Games att de äntligen har döpt den kommande säsongen av zombieapokalypsen signerad Robert Kirkman. Säsongen går under namnet The Walking Dead: A Telltale Series – A New Frontier, ett mastigt namn med tanke på att varje episod förmodligen också kommer att ha en undertitel.

Berättelsen i denna utgåva börjar cirka fyra år efter seriens start, där vi återigen får följa Clementine i hennes kamp för överlevnad. Hjältinnan har nu hunnit bli tonåring och har slagit följe med den något äldre Javier.

Hållningen och stilen är som en soldat, men kepsen har hon kvar!

Hållningen och stilen är som hos en soldat, men kepsen har hon kvar!

När jag tittar på titelbilden, är det uppenbart att Clem inte bara har blivit äldre, utan även vant sig vid den fruktansvärda miljö hon tvingas att leva i. I filmen, vilken släpptes under E3-mässan i somras, syns även att ljuset i hennes ögon blivit lite svagare. Är det för att hon blivit äldre eller upplever hon samma trauma som en soldat efter krig?

Den som överlever får se, i november är det dags att återigen våndas över svåra val och brutala händelser. Jag längtar redan!

Kommentera